Francais
English
Romana
PREZENTARE
PRODUCTIE
ETICHETE AUTOADEZIVE IMPRIMATE
ETICHETE SHRINK SLEEVE
ETICHETE IN-MOULD
FOLIE ALUMINIU IMPRIMATA, PENTRU BLISTERE
ETICHETE AUTOADEZIVE NEIMPRIMATE
ETICHETE DE PRET
CAPACE DIN ALUMINIU
AMBALAJE DIN HARTIE METALIZATA
MANSOANE PENTRU CORNETELE DE INGHETATA
PRODUSE SPECIALE
ETICHETE RECLOSURE
ETICHETE TACTILE
ETICHETE DE SECURITATE
ETICHETE DURABILE
COMERCIALIZARE
CASEROLE POLISTIREN PENTRU ALIMENTE
FOLIE STRETCH ALIMENTARA
ABSORBANTE ALIMENTARE
IMPRIMANTE TERMICE SI RIBOANE
APLICATOARE SI MARCATOARE
MASINI AUTOMATE DE ETICHETAT
MAŞINI DE AMBALAT ÎN ATMOSFERĂ MODIFICATĂ
Noi tinem la ETICHETA

FOLIE ALUMINIU IMPRIMATA, PENTRU BLISTERE

Folia din aluminiu este la ora actuală materia primă cea mai utilizată pentru ambalarea capsulelor şi a tabletelor în industria farmaceutică deoarece este cea mai eficientă “barieră” în calea unor factori externi care pot afecta proprietăţile medicamentelor. Datorită caracteristicilor sale, folia din aluminiu pentru blistere protejează eficient impotriva microbilor, bacteriilor şi a altor microorganisme, care ar putea pune în pericol atât calitatea medicamentelor cât şi sănătatea celor care le consumă. Blisterele ce au ca material-suport  folia din aluminiu sunt eficiente şi împotriva umezelii, un alt factor care poate deteriora produsul farmaceutic.

Siguranţa, flexibilitatea aluminiului şi modalitatea simplă de aplicare, reprezintă caracteristici care dovedesc utilitatea practică, dar şi eficienţa acestui mod de ambalare în blistere cu folie din aluminiu imprimată. De aceea Grupul SUNIMPROF ROTTAPRINT vine în întâmpinarea solicitărilor producătorilor de medicamente, prin comercializarea  foliei din aluminiu colaborând în acest scop cu furnizori recunoscuţi pe plan internaţional pentru calitatea materiei prime.

Profesionalismul şi seriozitatea, caracteristici de bază în cadrul Grupului SUNIMPROF ROTTAPRINT, garantează realizarea unor produse la cele mai înalte standarde calitative pentru că … noi ţinem la ETICHETĂ!
TEHNOLOGII FOLOSITE
EXEMPLE DIN PORTOFOLIU
folie aluminiu pentru blistere
   
Web design si optimizare
Netlogiq Cluj