Francais
English
Romana
IMAGINI
FILME
Noi tinem la ETICHETA

IMAGINI

Mişcaţi de drama dorohoienilor, 12 voluntari angajaţi ai SUNIMPROF ROTTAPRINT s-au alăturat din 4 octombrie voluntarilor Habitat for Humanity. Toti colegii nostri au lucrat timp de cinci zile pe şantierul din Dorohoi pentru a construi case noi persoanelor ramase fara locuinte. Echipa noastra a ridicat una din cele 30 de case construite de fundaţia Habitat for Humanity, pe şantierul Dumbrava Roşie.[Vizualizare imagini +]
Investind în mod permanent în domeniul resurselor umane, Grupul Sunimprof-Rottaprint a organizat al doilea an consecutiv Team Building-ul pentru toţi angajaţii firmei. Devine deja o tradiţie ca în toamna fiecărui an să se desfăşoare un astfel de eveniment. Anul acesta locaţia aleasă a fost Ocna Sibiului, în zilele de 20 şi 21 septembrie, iar de organizarea excelentă s-au ocupat colegii de la Departamentul Resurse Umane, în colaborare cu reprezentanţi ai PicOil Info Consult.


Impresia generală? Un eveniment reuşit, care şi-a atins scopul şi care, de la an la an îşi dovedeşte utilitatea. Aşteptăm cu nerăbdare septembrie 2009!


noi ţinem... unii la alţii![Vizualizare imagini +]
Si in acest an, ne-am intalnit cu totii cu mic cu mare, din toata tara, la un Picnic - Party in padurea Faget din Cluj. Vremea frumoasa, aerul curat, si muzica ce ne-a insotit toata ziua, au fost pe masura bucatelor alese preparate de priceputii nostri bucatari.

La finalul celei de- a 5-a editii a campionatului de table a fost desemnat castigatorul fiindu-i inmanata diploma si premiul bine-meritat.

Au fost programe speciale si pentru copii: facepainting, modelare baloane, ridicarea zmeelor si alte activitati interesante in care copii de toate varstele s-au implicat cu bucurie.

D-na Veta Biris a sustinut in mijlocul nostru un minunat concert de muzica populara. In ceea ce priveste muzica usoara Marius Merca a fost un super-DJ facand fata la toate solicitarile audientei si, mai mult de atat, timp de doua ore ne-a incantat o trupa formata din tinere talente ale muzicii clujene cu melodii de toate genurile: pop, rock, muzica anilor '80, solista fiind si colega noastra Andreea din Departamentul Financiar-Contabilitate, absolventa a Scolii Populare de Arta, sectia jazz.

Ziua a trecut in mod placut pentru toti membrii familiei noastre. Ne place sa facem totul bine, cu pasiune si profesionalism pentru a fii siguri ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Va invitam sa vedeti si cateva imagini de la locul desfasurarii evenimentului.[Vizualizare imagini +]
Mos Craciun a poposit printre copiii angajatilor din Grupul Sunimprof - Rottaprint. Emotia intilnirii au trait-o si cei mari, care abia au asteptat serbarea de Craciun pregatita Mosului cu mult sirg, si-n acest an, de catre craciunitele si renii Mosului. In total 128 de copilasi au venit cu parinti, matusi, bunici, ca doar Mosu-si anuntase venirea. Dupa o ora de „petrecere“ într-o lume de basm, cu datinile si obiceiurile specifice sarbatorilor de iarna, Mosul cel darnic a slobozit baierile sacului si a impartit cu generozitatea-i strabuna daruri tuturor copiilor. Alaturi de Mos Craciun au stat craciunitele care l-au ajutat sa imparta darurile aduse in sania trasa de bravii reni.

Spre inserat, lumina din dupa-amiaza serbarii s-a stins, incetul cu inceput, si-o data cu ea si vraja intilnirii cu Mos Craciun. Sigur, insa, in sufletele celor mici a ramas pentru inca un an. Si de ce nu si-n sufletul celor mari?[Vizualizare imagini +]
In luna aprilie 2007 Grupul Sunimprof-Rottaprint a achizitionat un nou utilaj UV flexo. Acest utilaj de tipar apartine noii generatii din gama FA-Line a producatorului danez Nilpeter. Seria FA-Line este ideala pentru imprimarea unei game extrem de variate de materiale: autocolant, hartie metalizata pentru ambalajele produselor alimentare sau pentru mansoanele cornetelor de inghetata, ambalaje flexibile, carton, s.a.


Dotarile utilajului permit imprimarea pe adezivul etichetelor, aplicarea foliilor de diverse culori pentru inobilarea etichetelor, serigrafia, laminarea autocolantului. Datorita dimensiunii mai mari de imprimare se obtine o productivitate mai mare, timp mai scurt de realizare a comenzilor clientilor, pierderi minime datorita tehnologiei avansate de care dispune, imprimarea avand o calitate ireprosabila.[Vizualizare imagini +]
Din luna martie 2007 este functional noul depozit de 1000mp situat in localitatea Stefanestii de Jos, pe soseaua de centura din partea nordica a Bucurestiului. Noul Centru Logistic va eficientiza livrarea produselor catre clientii din Bucuresti si din zonele din sudul si estul tarii.

Investitia in acest centru logistic se ridica la peste 1 milion de euro. Motivul principal pentru s-a realizat aceasta investitie este respectul fata de partenerii de afaceri, respect care sta la baza politicii comerciale a grupului Sunimprof-Rottaprint.

Constructia noului Centru Logistic de la Stefanestii de Jos face parte dintr-un proiect mai amplu prin care se doreste reorganizarea punctelor de lucru din tara. La finalul lunii mai 2007 se va finaliza si depozitul din Timisoara, cu o suprafata de 1000 mp, iar in vara anului 2007 va incepe constructia unei noi hale de productie in localitatea Apahida, jud. Cluj.[Vizualizare imagini +]
In luna noiembrie 2006 s-a desfasurat la restaurantul Chios din municipiul Cluj-Napoca o intalnire a membrilor grupului unde care conducerea Grupului de firme Sunimprof-Rottaprint a pus la cale o premiere surpriza a “veteranilor” firmei. Cu aceasta ocazie s-au proiectat imagini de arhiva cu angajatii cu vechime de peste 10 ani in firma, s-au depanat amintiri si fiecare premiant a primit in dar un tricou personalizat cu imaginea proprie din urma cu multi ani. Cu aceasta ocazie s-a anuntat organizarea in primavara anului 2007 a unei excursii de 3 zile intr-unul din orasele europene renumite, la alegere. Acest premiu supriza s-a materializat in luna martie 2007, cand 24 dintre colegii nostri, care prin munca si dedicatia lor au contribuit la evolutia firmei, si-au tocit pantofii pe stazile Romei, una dintre cele mai frumoase si incarcate de istorie capitale ale lumii![Vizualizare imagini +]
In fiecare vara echipa SUNIMPROF-ROTTAPRINT, cu mic, cu mare, ne intalnim la iarba verde pentru a sarbatori ... rezultatele din primul semestru, achizitionarea unui utilaj nou, primirea noilor colegi... Se poate numi team-buiding, se poate numi "intalnirea din vara", in orice caz ne simtim bine impreuna si ne bucuram ca ... vara nu-i ca iarna.[Vizualizare imagini +]
SUNIMPROF a participat si in anul 2006 la expozitia internationala pentru ambalaje, organizata de Romexpo International la Bucuresti: ALL PACK, prezentand in stand produse noi in domeniul ambalarii etichetarii: masinile de ambalat in atmosfera modificata.

Va invitam sa vizualizati cateva din imaginile surprinse la standul nostru![Vizualizare imagini +]
   
Web design si optimizare
Netlogiq Cluj