Francais
English
Romana
SUPORT TEHNIC SPECIALIZAT
100% VIDEO INSPECTIE SI CONTROL
TEHNOLOGIE AVANSATA
INSTALARE SI ASISTENTA TEHNICA
LOGISTICA
Noi tinem la ETICHETA

Servicii

In ceea ce priveste designul produselor dumneavoastra, studioul nostru DTP va asigura consiliere pentru a obtine imaginea dorita a etichetei, in conformitate normele in vigoare si cu detaliile solicitate de dumneavostra.

Beneficiind de experienta in domeniul imprimarii flexografice de 15 ani, dispunand de utilaje de imprimare de ultima generatie si de cunostintele specialistilor nostri in flexografie, va stam la dispozitie oricand pentru o colaborare cat mai buna.

Incepind din anul 2005 grupul nostru de firme este certificat ISO 9001:2000 de catre societatea Germanischer Lloyd Certification GmbH.

Pentru a raspunde dorintei de a oferii produse de o calitate cat mai buna, in conformitate cu cerintele impuse de standardele ISO, din anul 2006 am achizitionat utilaje PRATI de inspectie video-controlata a liniei de sortare, eliminand astfel posibilitatea aparitiei de rebuturi in fluxul tehnologic. Astfel am introdus cel mai modern sistem de detectare a defectelor în imprimare – model Shark – care asigură 100% video inspecţie şi control.
Am inceput activitatea in 1991 avand incredere in dezvoltarea industriei romanesti, cu dorinta de a oferi cu seriozitate si profesionalism ambalaje de foarte buna calitate.
De-a lungul timpului am achizitionat utilaje noi, performante, avand astfel posibilitatea sa executam produse dintre cele mai sofisticate in domeniul ambalarii-etichetarii, in cele mai bune conditii. In acest fel portofoliul de clienti a crescut in fiecare an, iar modelele realizate sunt tot mai complexe.
Pentru a raspunde dorintei de a oferii produse de o calitate cat mai buna, in conformitate cu cerintele impuse de standardele ISO, din anul 2006 am achizitionat utilaje Prati de inspectie video-controlata a liniei de sortare, eliminand astfel posibilitatea aparitiei de rebuturi in fluxul tehnologic.
Pentru utilajele comercializate de societatea noastra: masini automate de etichetat, masini de ambalat in atmosfera modificata, imprimante termice, masini de aplicat etichete shrink sleeve, asiguram instalarea si asistenta tehnica specializata.

Personalul din cadrul Departamentului Tehnic este instruit permanent, beneficiind de experienta dobandita de-a lungul timpului sau in cadrul cursurilor de perfectionare organizate constant la sediul furnizorilor nostri.

Detinem depozite in: Cluj localitatea Apahida, Bucuresti - Stefanestii de Jos, Timisoara, Pascani.
Avem posibilitatea de a veni in intampinarea solicitarilor clientilor nostri prin depozitarea si pastrarea pe stoc, in cele mai bune conditii, a produselor acestora. Clientii nostri beneficiaza astfel de o reducere a costurilor si de o mai mare flexibilitate.
Transportul produselor este asigurat cu propriul parc auto, produsele fiind livrate intotdeauna cu promptitudine catre clienti indiferent de locatie.
   
Web design si optimizare
Netlogiq Cluj